Blackfin

Högsta kvalitet – ikonisk design

Du märker knappt att du har dem på dig. Men dessa få gram glasögonbåge innehåller mycket mer än du tänker på. De kombinerar state-of-the-art teknologi med elegant design. Varje detalj en produkt av en besatt strävan att skapa ett mästerverk. Bågar gjorda med händerna och med hjärtat.

Fjäderlätta bågar med styrka som stål. Blackfin gör det omöjliga möjligt

Varje båge från Blackfin är unik. Tack vare att alla dess egenskaper är unika. Tillverkad av Titan. Ett material starkare än stål men med bara 40% av stålets vikt. Dubbla styrkan mot aluminium. I sanning ett exceptionellt material. Som ställer exceptionella krav på skicklighet för att forma det och skapa en glasögonbåge unik i form och funktion. Och med den unika elegans vi förknippar med italiensk design.

Fullständigt biokompatibla

Glasögonbågar med en unik estetik, Blackfin är precis lika skonsamma mot din hud. Till skillnad från bågar tillverkade i andra metaller orsakar inte titanbågar allergier eller irritation. Dessutom – titan och beta-titan är inte bara giftfria och biokompatibla, de innehåller heller inte några rester av nickel eller tungmetaller.

 Du hittar Blackfin hos Sala Optik.

Arkiv