B.I.G Vision

I dag tillverkas nästan alla progressiva glasögon utifrån en modell med fasta parametrar. Modellen passar i själva verket bara 2 % av alla människor. Vi tycker att det är oacceptabelt eftersom det betyder att 98 % av alla progressiva glasögon världen över inte passar användarnas ögon perfekt.

Därför introducerar vi B.I.G. Vision®.

Alla ögon är olika

Ögonens form och längd är lika individuella som du är och punkten där synen är skarp varierar från person till person. För att garantera skarpast möjliga syn och ett optimerat seende måste glasen tillverkas baserat på exakta data om varje öga.

DNEye mätningen ger de exakta värden som behövs för att maximalt optimera dina progressiva glas

  • DNEye® Scanner Sala Optik använder DNEye®-scanner för att mäta ögonparametrar som används under tillverkningsprocessen.
  • Beräkning av mått för individuella ögon Vi skickar informationen till Rodenstock där deras patenterade beräkningar används för att skapa en unik biometrisk modell av dina ögon.
  • Digital överföring av data till glas Modellerna av dina ögon används i glasutformningen och överförs till glaset under tillverkningen. Varje glas anpassas enligt de biometriska parametrarna.
  • Biometric Intelligent Glasses Någon vecka senare kan du hämta dina nya glasögon integrerade med biometrisk intelligens.

Bli en del av B.I.G. Vision® -upplevelsen

Resultaten av B.I.G. Vision® talar för sig själva. En undersökning av 283 personer visade att användningen av vår kompletta biometriska modell vid glastillverkningen förbättrade synupplevelsen markant.