Boka tid

Boka din synundersökning direkt online. Ingen registrering.

Om Butiken

Sala Optik är den personliga optikern med lokal förankring och vi brinner för att hjälpa våra kunder både se bra och se bra ut – oavsett budget eller synfel.

På Sala Optik är vi otroligt stolta över den personliga service vi levererar till våra kunder. Du träffar inte vilken optiker eller assistent som helst – du träffar Emma och Lennart och vi brinner för att ge dig den bästa servicen både i undersökningsrummet och när du väljer bågar.

Som helt fristående optiker är vi fria att välja vårt sortiment helt utifrån våra kunders behov och är glada att få erbjuda ett brett erbjudande av handplockade bågar och produkter vi har valt ut just för våra kunder. Vi åker regelbundet på inköpsmässor ute i Europa för att ta in de senaste trenderna och hos oss hittar du bågar och kollektioner som inte finns hos någon annan optiker i området.

Vi jobbar även mycket med glasögon för barn och har en hel avdelning avsatt för barnglasögon i butiken. Barns synhälsa är otroligt viktig och att från första början ha en bra relation till sin optiker och glasögon är avgörande för förhållandet man har med sina synhjälpmedel längre fram i livet.

Välkommen in till Sala optik.