Boka tid

Boka din synundersökning direkt online. Ingen registrering.

Personalen

Lennart

Jag utbildade mig till optiker för över 30 år sedan. Då som nu tilltalades jag av ett yrke som kombinerar hantverket att tillverka glasögon med de medicinska och optiska kunskaper som jag använder i undersökningsrummet.

Under mina år i yrket har jag arbetat i både stora och små optikerbutiker. Jag har också haft ledande positioner i stora optikerkedjor.

När jag öppnade Sala Optik såg jag möjligheten att skapa en butik utifrån min samlade erfarenhet. En butik som ska ge Salaborna ett personligt utvalt sortiment, hög kvalitet och perfekt service. Vi valde också att stå utanför optikerkedjorna för att kunna arbeta på det sätt vi tror på. Och som vi tror passar våra kunder bäst.

Emma om Lennart

Lennart är väldigt tekniskt kunnig och noggrann och ser alltid möjligheterna. Med sin långa erfarenhet som optiker kan han lösa de flesta problem som dyker upp för våra kunder. Som chef är han generös och tar väl hand sin personal. Vi har kul ihop och jag tror våra kunder märker det.


Emma

Jag har jobbat inom handel hela mitt yrkesliv. Jag älskar att träffa människor och att ge bästa tänkbara service. Jag är utbildad är florist och hade främst arbetat i blomsterhandel innan jag kom till Sala Optik. Jag har också jobbat i skoaffär och i livsmedelsbutik.

När Lennart ringde och erbjöd mig arbete i den optikaffär han skulle öppna kände jag direkt att jag ville prova på det. Jag har alltid tyckt om glasögon och tyckte att det skulle vara spännande att testa optikerbranschen. Ett beslut som jag aldrig har ångrat. I butiken har jag bland annat huvudansvaret för inköp av glasögonbågar. Det är lika spännande varje säsong att se vilka nyheter som våra leverantörer presenterar. Vi strävar alltid efter att ha ett sortiment som skiljer sig från optikerkedjornas ganska opersonliga sortiment.

Lennart om Emma

Att anställa Emma var mitt bästa beslut när jag öppnade Sala Optik. Hon är varm, positiv, hjärtlig – passionerad för sitt yrke med ett mycket säkert öga för vad som passar våra kunder. Hon bryr sig verkligen om våra kunder. Och hon är väldigt uppskattad.