Glasögongaranti

Som kund hos Sala Optik skall du kunna känna dig trygg med ditt köp. Därför lämnar vi omfattande garantier.

2 års produktgaranti mot fabrikationsfel

Om dina glasögon visar sig ha ett fabrikationsfel lagar eller byter vi dem utan någon kostnad för dig inom två år.

Skadegaranti

Hur många har inte råkat sätta sig på sina glasögon eller tappat dem i golvet. Då är det skönt med ett extra skydd i form av den skadegaranti som Sala Optik erbjuder. Skadegarantin omfattar alla skador på glasögonen som uppstår genom olyckshändelse. Du kan till och med utnyttja skadegarantin om du tappar bort dina glasögon. Garantin kostar mellan 125 och 350 kronor beroende på glasögonens pris. Vid skada är självrisken 25% av priset för reparationen och vid förlust 50%. Skadegarantin täcker skada upp till glasögonens ursprungliga pris.

Skadegarantin är en extra trygghet och påverkar inte din rätt enligt konsumentköplagen.

30 dagar nöjdkund-garanti

Att köpa glasögon är inte alltid så lätt. Tänk om jag inte kan vänja mig vid glasen. Eller om jag ångrar valet av båge. Lugn, vi har nöjdkund-garanti. Om glasen inte känns bra gör vi en noggrann koll av vad som är fel. Ofta räcker det med en justering av bågen.

Om glasen inte fungerar byter vi ut dem. Nöjdkund-garantin omfattar också bågen. Trivs du inte med den byter vi den inom 30 dagar. Om du byter till en dyrare vara betalar du mellanskillnaden mot ditt ursprungliga pris på båge respektive glas. Byter du till en billigare båge kan du däremot inte få pengar tillbaka. Du kan inte byta glasögonen mot pengar.