Varumärken hos Sala optik

Hos Sala Optik hittar du ett brett urval av utvalda glasögonbågar. Vi är en fristående optiker, därför kan vi själva välja ut de kollektioner och modeller som passar just våra kunder. Och efter 10 år i Sala törs vi säga att vi har en god uppfattning om vad som passar våra kunders smak. Vi älskar när du som kund hittar bågar som har det lilla extra och som du riktigt trivs i.

blackfin-logo

Omgivna av Dolomiternas bergstoppar skapar Blackfin lätta och hållbara titanbågar. Man kombinerar italiensk elegans med mjuka färger och tunna material som gör de kraftfulla formerna lättburna med en personlig twist. Man är idag en av världens främsta tillverkare av glasögonbågar i högsta kvalitet.

orgreen-1

Danska Örgreen gör högkvalitativa glasögon i en skandinavisk stil.
En fusion av stilren dansk designtradition och japanskt hantverk. Tidlösa bågar i klassisk nordisk minimalism.

tomford-logo

Tom Ford har gått från att vara mannen bakom märken som Gucci och Yves Saint Laurent till att vara ett av de mest igenkända och älskade märkena i modevärlden. Med sin förmåga att uppdatera klassisk design och tänja på gränserna skapar han en kollektion som både är retro och modern.

silhouette

Detta österrikiska varumärke har med sina fjäderlätta båglösa glasögon revolutionerat vad ett par glasögon kan vara. En kombination av stil, lätthet och hållbarhet. Silhouette är den officiella leverantören till amerikanska NASA. Silhouette är världskända som tillverkare av lätta glasögon i titan.

carolina

Feminin, sensuell och lekfull är ledorden för Caroline Abrams bågkollektioner. Precis som Caroline själv utstrålar kollektiven kvinnlig sensualism och personlighet med starka influenser från Paris.

kuniqvist

Svenska KunoQvist föddes från en passion för glasögon och en strävan efter att vara unika. Sedan första kollektionen 2005 har KunoQvist skapat bågar i klassisk skandinavisk design kombinerat med spännande detaljer och genomtänkta färgkombinationer.

rayban-logo

Ett kultmärke som alltid är relevant. Det finns nog inga solglasögon som under så lång tid förknippats med så många kulturella ikoner. Tidlösa modeller som Aviator, Wayfarer och Clubmaster bärs av kändisar, modebloggare och kanske också av dig.

hugo

Märket tar sitt namn från grundaren Hugo Boss. Allt började med ett litet skrädderi i Tyskland på 20-talet. Man är främst kända för klassiska välskräddade herrkläder. Hugo Boss glasögon anknyter till klädkollektionernas kombination av klassisk kvalitet och design.

blackfin-logo
orgreen-1
tomford-logo
silhouette
kuniqvist
rayban-logo
hugo
carolina